Болгарія у центрі уваги - одразу 3-и визначні турніри

Болгарія у центрі уваги - одразу 3-и визначні турніри

    17-18 травня у м.Варна (Болгарія) вудбулися одразу 3 визначних турніри: 28-й Ваговий Чемпіонат Європи серед чоловіків та жінок, 8-й Чемпіонат Європи серед Юнаків, а також 8-й Чемпіонат Європи серед ветеранів.

     

      Вперше на турнірі була представлена категорія ветеранів жінок. Заявки на участь у турнірі подало понад 420 спортсменів. Але за фактом у турнірі виступали 394 представники з 20 країн Європи: Болгарії, Польщі, України, Росії, Угорщини, Білорусі, Румунії, Франції, Італії, Сербії, Казахстану, Молдови, Греції, Бельгії, Ізраїлю, Чорногорії, Литви, Німеччини, Нідерландів та Великобританії.

Виборювати спортивні здобутки для України приїхали аж 36 спортсменів.

 

    У перший день були проведені змагання серед юніорів та ветеранів у розділах куміте і ката. За результатами першого дня наші спортсмени здобули 6 медалей. Три 1-их місця зайняли Бурлуцький Олексій (ветерани старше 25 років до 80 кг), Бурлака Наталія (дівчата 14-15 років до 50 кг), Жидко Сергій (хлопці 14-15 років, до 74 кг). А також три 3-х місця: Буліскерія Борис (хлопці 16-17 років +80 кг), Герко Владислав (хлопці 14-15 років -75 кг), Козлова Юлія (дівчата 16-17 років -60 кг).

На другий день змагань виступав дорослий склад збірної України. Нажаль не всі змогли проявити свій величезний потенціал, тому до п'єдисталу пошани добралися лише двоє - Олександр Єрьоменко вчетверте поспіль став Чемпіоном Європи у ваговій категорії до 90 кг, і Ельдар Ісмаілов виборов третє місце у найчисельнішій ваговій категорії до 70 кг серед чоловіків.

 

    Адміністрація проекту kyokushin.ks.ua та вся Українська Федерація Кіокушин Карате вітають наших чемпіонів та призерів із цими визначними здобутками, а також тренерів з успіхами їх учнів!

Бажаємо не зупинятися на досягнутому і надалі продовжувати плідно розвиватися у спорті! Osu!